Invitatie inscriere in COMISIA LOCALA DE FOND FUNCIAR USUSAU,

DRAGI CETATENI AI COMUNEI USUSAU

Va informam ca este necesara restabilirea membriilor care vor face parte din COMISIA LOCALA DE FOND FUNCIAR USUSAU, datorita unor modificari aparute, drept pentru care Primaria Comunei Ususau, INVITA PROPRIETARII DE TERENURI sa-si propuna din randurile lor persoane care sa faca parte din aceasta COMISIE.
Pentru o mai buna operativitate invitam proprietarii de terenuri din toate satele apartinatoare Comunei Ususau, care doresc sa faca parte din aceasta Comisie, sa-si depuna in scris intentia de a candida la functia de membru, urmand ca la intalnirile mai jos mentionate majoritatea membrilor din adunarile publice sa-i valideze prin vot, astfel :

– Pentru localitatile USUSAU si DORGOS, adunarea proprietarilor de terenuri va avea loc la Caminul Cultural Ususau in data de 14 octombrie 2018 , ora 15:00.

– Pentru localitatile ZABALT si BRUZNIC adunarea proprietarilor de terenuri va avea loc la Caminul Cultural Zabalt in data de 14 octombrie 2018 , ora 17:00.
Pentru neclaritati puteti suna la numarul de telefon 0744.337.269 – Mirescu Vasilie – Consilier la Primaria Comunei Ususau sau la sediul Primariei Comunei Ususau – 0257.434.101.

Informare_cetateni